Uitbetaling en Winschema

boek met vrouwBen je benieuwd naar de uitbetalingen op de Book of Aztec gokkast, of naar het winschema dat je kunt gebruiken om na te gaan welke winlijnen er beschikbaar zijn? Je vindt de informatie via INFO/HELP en door naar de juiste subpagina door te klikken. Je vindt er in ieder geval de pay table, die we kennen als het uitbetalingsschema. Je kunt aan de hand hiervan nagaan wat je wint met de diverse te draaien symbolen.Uitbetalingsschema op de Book of Aztec gokkast

Indien je benieuwd bent naar de uitbetaling en het winschema van de Book of Aztec is het allereerst interessante om de pay table erbij te pakken, het uitbetalingsschema. Je zal dan zien dat het de hoofdpersoon is die je de hoogste uitbetaling op zal leveren. Indien je haar op de rollen weet te draaien kun je rekenen op enorme winsten. Slaag je erin haar 2x op de winlijnen te draaien? Zelfs dan is dit al goed voor een prijs, net als wanneer je een piramide weet te draaien.

Uiteraard levert 5x het symbool op een actieve winlijn de hoogste prijs op, iets dat geldt voor alle symbolen waarmee je ervoor zorgt dat er meerdere op de winlijnen verschijnen. Je kunt rekenen op een aantal winnende symbolen, waarvan de bekende tekens uit het kaartspel het minst waard zijn. Het aas en de heer doen het nog aardig, maar de vrouw, boer en tien zijn er vooral om de inzet die je hebt gedaan goed te kunnen maken. Richt je met de Book of Aztec gokkast op de andere beschikbare symbolen, in het bijzonder het boek van de Azteken, aangezien die je een bijzondere bonus op kan leveren.

Het boek van de Azteken is op de Book of Aztec het bonus wild symbool. Dit betekent dat je bij 3x dit symbool kunt rekenen op 10 bonus spins, waarin je de prijzen flink op kunt laten lopen. Daarnaast levert de draai van de boekensymbolen je al bij 3x een mooie winst in coins op. Op die manier kun je dubbel verdienen aan dit symbool en is het de moeite waard om je daarop te richten. Bekijk het uitbetalingsschema van de Book of Aztec goed, of ga ermee aan de slag om de waarde van de symbolen beter te leren kennen.

Winlijnen op de Book of Aztec

Je maakt op de Book of Aztec gokkast een relatief grote kans om een bijzonder hoge prijs in de wacht te slepen. Dit heeft te maken met de hoge uitkeringen bij de winnende symbolen op de actieve winlijnen. Hier staat aan de andere kant tegenover dat je 10 winlijnen tot je beschikking hebt, minder dan bij een aantal van de andere Amatic gokkasten. Je kunt de pagina met winlijnen in het INFO/HELP menu gebruiken om na te gaan hoe de winlijnen lopen. Het gaat om zowel rechte lijnen als combinaties van horizontale winlijnen.

Des te meer winlijnen je selecteert, des te groter de kans is dat je er op de Book of Aztec gokkast in slaagt om een mooie prijs in de wacht te slepen. Houd er aan de andere kant rekening mee dat ook je inleg per ronde hoger zal zijn. Maak zelf een afweging, om tot een ideale keuze tussen risico en mogelijke winsten kunt komen. Indien je bijvoorbeeld het bonus spel graag wilt spelen is het verstandig om een relatief hoog aantal winlijnen te kiezen, aangezien je daar in het bonusspel mee door zal spelen.

Wild en scatter symbolen

Tenslotte kun je in het INFO/HELP scherm meer vinden over de wild en scatter symbolen op de Book of Aztec gokkast. Het boek is zowel de wild als de scatter, waardoor we te maken hebben met een bijzondere situatie. Het boek zal zich laten vervangen door ieder ander symbool, om ervoor te zorgen dat er een winnende combinatie ontstaat (wild). Daarnaast zal het boek van de Azteken bij 3, 4 of 5 verschijningen ergens op de rollen een bonusspel opleveren. Bij 3 of meer verschijningen krijg je 10 bonus spins, waarvoor dezelfde inleg per ronde en hetzelfde aantal winlijnen als in het reguliere spel blijven gelden.