Speelwijze

Benieuwd naar de speelwijze van de Book of Aztec gokkast? Het is verstandig om de handleiding erbij te pakken en met een kleine inzet van start te gaan. Op die manier zorg je ervoor dat je de gokkast relatief eenvoudig onder de knie kunt krijgen. Het is nog niet nodig om grote risico’s te nemen, het is in plaats daarvan voldoende om juist rustig aan van start te gaan. Uiteraard kun je al direct een groot aantal winlijnen activeren, om de kans op winst op de Book of Aztec gokkast zo groot mogelijk te maken.Inzet bepalen op Book of Aztec

Wil je de juiste speelwijze op de Book of Aztec gokkast onder de knie krijgen? Zorg er dan voor dat je de juiste inzet bepaalt en je nagaat of je eventuele winsten wilt proberen te verdubbelen. Dit kun je aangeven door GAMBLE in of uit te schakelen, met BET zorg je ervoor dat je de juiste inzet kunt vaststellen. Kies BET om de inzet te verhogen of te verlagen en er daarmee voor te zorgen dat je nog niet teveel risico loopt, of je juist goed van start kunt gaan.

Ben je tevreden met de inzet en heb je bepaald of je via GAMBLE wilt gokken om de bedragen die je verdient te gaan verdubbelen? Dan kun je klikken op START en gaat het spel van start. Je zal merken dat de rollen beginnen te draaien. Win je een ronde? Dan licht de actieve winlijn die je de winst oplevert op, zodat je goed weet waar je de extra coins aan te danken hebt. De coins komen uiteraard automatisch bij je tegoed terecht, je hoeft daar zelf niets voor te doen.

Bonusspel van Book of Aztec

Slaag je er tijdens het spelen van Book of Aztec in om minimaal 3x het boek van de Azteken te laten verschijnen? Dit is het wild bonus symbool, wat betekent dat het zowel een wild als een scatter is. Als het wild symbool kan het boek zich transformeren tot ieder ander symbool, om op de rollen voor een winnende combinatie te zorgen. Dit betekent dat het boek je kan helpen om bijvoorbeeld de azen op een rij te krijgen, of voor meer waardevolle piramides te zorgen. Daarnaast is het Book of Aztec uit de gokkast ook meteen de scatter.

Het is de kunst om het scatter symbool minimaal 3x op de rollen te verzamelen, tijdens een en dezelfde beurt. Het is niet nodig om dit op de actieve winlijnen te laten gebeuren, die mag in principe overal zijn. Lukt je dit? Dan gaat het bonusspel van start. Op dat moment wordt er willekeurig een stacked wild gekozen, die alles kan zijn behalve het boek zelf. Het symbool zal uitbetalen volgens de uitbetalingstabel en uitklappen om zo snel mogelijk voor een winnende combinatie te zorgen. Tijdens de bonusspellen is de kans zeer groot dat je met de bonus spins een mooi bedrag verdient op de Book of Aztec gokkast.

Gamble om te verdubbelen

Tenslotte heb je de mogelijkheid om binnen de speelwijze je winsten te verdubbelen, door gebruik te maken van GAMBLE. Dit is een functie die je al voor het spelen in dient te schakelen, al kun je per ronde bepalen of je deze wilt in- of uitschakelen. Indien je dit inschakelt zorg je ervoor dat je de mogelijkheid hebt om de winsten die je maakt te verdubbelen, om de winsten sneller op te laten lopen. Aan de andere kant loop je natuurlijk ook het risico de winst te verliezen.

Je dient tijdens GAMBLE te voorspellen of er een rode of een zwarte kaart zal verschijnen. Je ziet de kaarten zoals die de afgelopen keren zijn gedraaid, waardoor je wat beter in kunt schatten wat er wellicht zal volgen. Je kunt het risico beperken door gebruik te maken van HALF, of er op de Book of Aztec gokkast aan de andere kant voor zorgen dat je ook voorspelt of de kaart er een is van harten, schoppen, ruiten of klaver. Je kunt dan tot 4x je winst verdubbelen, waardoor je nog veel sneller toe kunt werken naar een mooie prijs op de Book of Aztec gokkast.