Handleiding

Wil je de Book of Aztec spelen, of ben je benieuwd naar de functie van de verschillende knoppen? Heb je weinig ervaring met dergelijke gokkasten van Amatic, of speel je online gokkasten in het algemeen voor het eerst? Wij zorgen er met de handleiding van de Book of Aztec voor dat je precies weet wat je kunt verwachten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. In plaats daarvan kun je heel gericht met de gokkast aan de slag, door de juiste knoppen aan te klikken en de informatie tot je te nemen.Knoppen van de Book of Aztec

Op het moment dat je de Book of Aztec gokkast start zal je al direct merken dat er een aantal knoppen verschijnen. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om een vlag aan te klikken, zodat je de taal van het spel kunt veranderen. Zet de Book of Aztec gokkast bijvoorbeeld in het Engels. Daarnaast kun je klokken op MORE GAMES/ EXIT, een knop waarmee je terug kunt keren naar het overzicht van spellen van Amatic, om een andere gokkast te kiezen. INFO/ HELP brengt je naar een informatiescherm, waar je bijvoorbeeld meer kunt vinden over de spelgeschiedenis, de helpschermen en de statistieken over je spel.

Verder vind je de knop GAMBLE op je scherm, hiermee kun je ervoor zorgen dat je tijdens Book of Aztec de mogelijkheid hebt om de bedragen die je verdient te verdubbelen. Dit kun je doen na een ronde op de rollen, door te voorspellen of er een zwarte of een rode kaart zal verschijnen. Des te beter je hierin slaagt, des te groter de kans dat je winsten op de Book of Aztec gokkast behoorlijk snel op zullen lopen.

Je vindt op de Book of Aztec gokkast een AUTOSTART knop, al is het verstandig om die pas in te zetten zodra je al wat meer ervaring met de gokkast hebt. Het spel verloopt dan automatisch, waardoor je alles goed in dient te stellen, zodat je ondertussen geen aanpassingen meer hoeft te doen. Met BET heb je de mogelijkheid om je inzet per ronde aan te passen. Staat alles goed ingesteld en heb je door welke informatie je op het scherm ziet? Klik dan op START, zodat de Book of Aztec gokkast van start gaat en de rollen beginnen te draaien.

Informatie op het scherm

Tijdens het spel zal je op de Book of Aztec verschillende bronnen van informatie zien. Het gaat dan bijvoorbeeld om LAST WIN, dat je aangeeft wat je de vorige ronde hebt weten te winnen. Dit maakt het gemakkelijk je voortgang bij te houden. Dankzij CREDIT zie je nog precies hoeveel credits je over hebt, het tegoed waarmee je de gokkast kunt spelen. LINES staat voor het aantal winlijnen dat je hebt geactiveerd en BET/LINE laat je zien hoeveel je inlegt per actieve winlijn. Dankzij TOTAL BET kun je in een oogopslag zien met welk totale bedrag je speelt, om een mooi bedrag te winnen op de Book of Aztec gokkast.

Spelverloop van Book of Aztec

Zodra je op START drukt op de Book of Aztec gokkast gaat het spel van start. De rollen beginnen te draaien en leiden tot een combinatie van symbolen, op de verschillende winlijnen. Afhankelijk van het aantal winlijnen dat je activeert en de draai die je doet levert dit je mogelijk een winnende combinatie op. In dat geval zal de winlijn even kort oplichten en komt je winst automatisch terecht bij je tegoed op dat moment. Op die manier zorgt de Book of Aztec gokkast ervoor dat je de winst direct ontvangt, je hoeft daar niets voor te doen.

Vervolgens kun je een nieuwe ronde spelen, behalve wanneer je GAMBLE hebt geactiveerd. In dat geval opent er na een winst op de rollen van de Book of Aztec gokkast een nieuw scherm. In dit scherm heb je de mogelijkheid om je winst te gaan verdubbelen. Je kunt voorspellen welke kleur kaart er zal vallen, om je winst op te laten lopen. Wil je meer risico nemen? Dan kun je ook voorspellen welk type kaart er zal verschijnen, terwijl je met HALF de mogelijkheid hebt om het risico juist te beperken. Dit laatste gaat uiteraard wel ten koste van het maximale bedrag dat je kunt winnen met GAMBLE op de Book of Aztec gokkast.